Menu vernieuwd

We hebben ons menu vernieuwd!

Helaas gooit COVID weer roet in het eten maar we zijn deze week voor de Kerst nog open voor afhalen en takeaway. Wil je dus onze nieuwe gerechten nog dit jaar proberen, kom dan snel langs voor lekkere vegan snacks en takeout!

Vanaf zaterdag 25 december gaan we dicht tot en met 4 januari 2022.

Nieuwe menukaart

We gebruiken hem al enige tijd maar we hebben sinds een week of twee een geheel vernieuwde menukaart! Hij nu overzichtelijker en minder vol.

Pannekoeken, onze prijswinnende wafels, goede burgers, maar ook broodjes, een vegan menu met zulke lekkere dingen dat je niet geloofd dat ze vegan zijn en natuurlijk ook de normale snacks.

Download hem zodat je hem altijd bij de hand hebt. of print hem uit en hang hem thuis op de koelkast of bij de telefoon in een laatje zodat je makkelijk takeout kunt bestellen!

Check de menupagina om hem online te zien…

Onze menu’s zijn vernieuwd!

Jaaaa… We hadden er weer zin in na de lockdown toen we weer ruimer en langer open mochten!

Dus we zijn aan de slag gegaan met de menukaart. De beroemde prijswinnende wafel van Gracys zijn prominent op de kaart in de bekende zoete varianten maar we hebben ook vele nieuwe grote hartige wafels op het menu gezet. Wat dacht je van een Korean Chicken wafel?

Bekijk snel de nieuwe kaart en bestel je favoriete gerecht bij onze bezorgdienst!

Naast heerlijke goudbruine wafels hebben we ook super lekkere halal snacks op het menu gezet. Dat is gezond en lekker! En zo te horen zaten jullie erop te wachten want de reacties waren erg enthousiast toen we het aan enkelen van jullie vertelden.

Dus kom snel langs en proef zelf alle nieuwe gerechten. We zien jullie graag op ons ruimte terras deze zomer!

De lekkerste wafel van Nederland

In 2016 en 2017 deed Hao-En op de Horecava mee met de wedstrijd voor de lekkerste wafel van Nederland! Hij werd 2e in 2016 maar won het jaar daarop toch de felbegeerde titel met een unieke wafel met zoethout.

We hebben op YouTube nog een promo filmpje gevonden van die wedstrijd die we jullie niet wilden onthouden:

Horecava 2017 – beste wafel van Nederland Hao-En Looi