De lekkerste wafel van Nederland

In 2016 en 2017 deed Hao-En op de Horecava mee met de wedstrijd voor de lekkerste wafel van Nederland! Hij werd 2e in 2016 maar won het jaar daarop toch de felbegeerde titel met een unieke wafel met zoethout.

We hebben op YouTube nog een promo filmpje gevonden van die wedstrijd die we jullie niet wilden onthouden:

Horecava 2017 – beste wafel van Nederland Hao-En Looi

Aangepaste openingstijden voor afhalen

In verband met de vernieuwde semi-lockdown hebben we ons menu aangepast op afhalen (takeout) only. Ook de openingstijden zijn daarop aangepast.

Poke bowl met zalm

Met onmiddellijke ingang zijn we als volgt open voor take away en afhalen van snacks, salades, burgers, bowls, Gracy’s wafels en dranken.

 • wo-do 11:00 – 20:00 uur
 • vr-za 10:00 – 21:00 uur
 • zo 10:00 – 20:00 uur

Check onze actuele menukaarten!

#supportyourlocal #staysafe #supportyourlocals010 #kooplokaal

Bestellen kan ter plekke maar ook vooraf via E-mail, telefoon of WhatsApp:

tel:0626199977

Gracy’s wafels!

Opnieuw een nieuwe menukaart

We hebben de vegan en non-vegan menukaarten weer een beetje aangepast. Hij is nu ook getuned voor afhalen en takeout. Dus bestel snel voor vanavond!

Check onze menupagina met alle menu’s of download de PDF meteen hier en bestudeer hem in alle rust op je telefoon of computer.

Nieuw menu met onze mooie nieuwe huisstijl en opmaak.

Vacatures

We zijn op zoek naar een gezellige, leuke, enthousiaste, jonge medewerkers die willen helpen om ons bekend te maken en naam te geven.

Udon Noodle & mosselen
Udon Noodle & mosselen

Zelfstandig werkend kok

Creatieve innovatieveling

We zoeken een parttime of fulltime zelfstandig werkend kok die houdt van creatieve innovatieve invulling geven aan klassieke Aziatische gerechten. Enige aantoonbare ervaring is wel vereist. Training mogelijk. Liefst woonachtig in regio Rotterdam.

Voorkeur geven we aan full-time chefs die willen doorgroeien tot Sous chef.

Hard werken en goede ideeën noodzakelijk! Training is mogelijk als je het waard bent. Referenties zeer gewaardeerd.

Kom langs in het restaurant en stel je voor òf stuur je motivatie naar ons e-mailadres: info at delachendechinees punt nl

 • Parttime of fulltime
 • Referenties
 • CV
 • Motivatie
 • Welk bekend Aziatisch klassiek gerecht zou je op een leuke nieuwe manier willen neerzetten?
 • Ervaring gewenst maar niet noodzakelijk

Afwashulp

Ondersteuning op de drukke tijden met afwas en opruimen zodat we kwaliteit hoog kunnen houden en maar 5 dingen tegelijk hoeven doen in plaats van 8!

 • Parttime
 • Regio Rotterdam
 • Ervaring gewenst maar niet vereist

Productfoto’s bijgewerkt

Dit weekend hebben we meer foto’s gemaakt van onze gerechten, zowel normaal als vegan, en deze opgenomen in de impressie pagina van de site. Daar vindt je een overzicht van binnen en buiten, eten en drinken van de lachende Chinees.

Hieronder een paar highlights…

Houdt onze impressie pagina in de gaten want die wordt regelmatig bijgewerkt. En natuurlijk de social media kanalen als Facebook en Instagram!

Dank voor jullie steun, bezoek en interesse!!!

Reserveringsformulier bijgewerkt

In het begin dachten we dat het niet noodzakelijk zou zijn om op n tijdstip te resrveren maar inmiddels blijkt dat jullie en wij dat toch fijner vinden!

Dus we hebben het reserveringsformulier bijgewerkt en tijdslots mogelijk gemaakt. Vanaf nu kun je dus zoals wel vaker jouw voorkeurstijd selecteren. Mocht het dan vol zijn dan nemen we altijd contact op om jou dat te melden en een andere beschikbare tijd aan te bieden.