Nieuwe menukaart

vegan dumplings

We gebruiken hem al enige tijd maar we hebben sinds een week of twee een geheel vernieuwde menukaart! Hij nu overzichtelijker en minder vol.

Pannekoeken, onze prijswinnende wafels, goede burgers, maar ook broodjes, een vegan menu met zulke lekkere dingen dat je niet geloofd dat ze vegan zijn en natuurlijk ook de normale snacks.

Download hem zodat je hem altijd bij de hand hebt. of print hem uit en hang hem thuis op de koelkast of bij de telefoon in een laatje zodat je makkelijk takeout kunt bestellen!

Check de menupagina om hem online te zien…

Gepubliceerd door Christian

Coffee has been my life line for decades, the smell would wake me up whenever my parents would brew a pot. Working part-time in Food&Beverage since 2006, I've unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity for knowledge, I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2022 and perhaps WBrC 2025!