Onze menu’s zijn vernieuwd!


Jaaaa… We hadden er weer zin in na de lockdown toen we weer ruimer en langer open mochten!

Dus we zijn aan de slag gegaan met de menukaart. De beroemde prijswinnende wafel van Gracys zijn prominent op de kaart in de bekende zoete varianten maar we hebben ook vele nieuwe grote hartige wafels op het menu gezet. Wat dacht je van een Korean Chicken wafel?

Bekijk snel de nieuwe kaart en bestel je favoriete gerecht bij onze bezorgdienst!

Naast heerlijke goudbruine wafels hebben we ook super lekkere halal snacks op het menu gezet. Dat is gezond en lekker! En zo te horen zaten jullie erop te wachten want de reacties waren erg enthousiast toen we het aan enkelen van jullie vertelden.

Dus kom snel langs en proef zelf alle nieuwe gerechten. We zien jullie graag op ons ruimte terras deze zomer!

Gepubliceerd door Christian

Coffee has been my life line for decades, the smell would wake me up whenever my parents would brew a pot. Working part-time in Food&Beverage since 2006, I've unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity for knowledge, I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2022 and perhaps WBrC 2025!