Productfoto’s bijgewerkt

korean chicken

Dit weekend hebben we meer foto’s gemaakt van onze gerechten, zowel normaal als vegan, en deze opgenomen in de impressie pagina van de site. Daar vindt je een overzicht van binnen en buiten, eten en drinken van de lachende Chinees.

Hieronder een paar highlights…

Houdt onze impressie pagina in de gaten want die wordt regelmatig bijgewerkt. En natuurlijk de social media kanalen als Facebook en Instagram!

Dank voor jullie steun, bezoek en interesse!!!

Gepubliceerd door Christian

Coffee has been my life line for decades, it used to wake me up whenever my parents would make a pot. Having been in IT for 30 years and drifting towards Food&Beverage since 2006, I've slowly but unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity in knowledge I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2020 and if things go the way I hope, perhaps WBC 2023!