Reserveringsformulier bijgewerkt


In het begin dachten we dat het niet noodzakelijk zou zijn om op n tijdstip te resrveren maar inmiddels blijkt dat jullie en wij dat toch fijner vinden!

Dus we hebben het reserveringsformulier bijgewerkt en tijdslots mogelijk gemaakt. Vanaf nu kun je dus zoals wel vaker jouw voorkeurstijd selecteren. Mocht het dan vol zijn dan nemen we altijd contact op om jou dat te melden en een andere beschikbare tijd aan te bieden.

Gepubliceerd door Christian

Coffee has been my life line for decades, it used to wake me up whenever my parents would make a pot. Having been in IT for 30 years and drifting towards Food&Beverage since 2006, I've slowly but unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity in knowledge I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2020 and if things go the way I hope, perhaps WBC 2023!